Rólunk

Focisulink 2002 őszén alakult Csepelen a Kazinczy Ferenc Általános Iskolában. Célunk az volt, hogy a gyerekek szabadidejüket egészségesebben és hasznosabban töltsék el. Kezdetben 14 fővel kezdtünk és menet közben sikeresnek bizonyultak törekvéseink a labdarúgás megszerettetése iránt, így további lépésekre volt szükség. Egyesületet kellett alapítanunk, amely meg is történt 2003 tavaszán. Az egyesület neve: CSEP-GÓL FC lett, színe a kék-sárga.

Az elmúlt évek alatt részt vettünk számos nemzetközi tornán, amelyeken jónéhány alkalommal első helyezést értünk el. Részt veszünk továbbá az MLSZ és a BLSZ által szervezett bajnokságokon, rendezvényeken, illetve hazai tornákon és kupákon is rendszeres résztvevők vagyunk

Egyesületünknek számos csepeli óvodával és iskolával van megállapodása. Azok a gyerekek, akik nálunk kezdték megtanulni a labdarúgás alapjait többen futballoznak neves egyesületekben (Ferencváros, Vasas, Pasarét, Újpest, MTK) és egyéb fővárosi klubokban.

Egyesületünk 5-6 éves kortól várja a focizni vágyó gyerekeket. Korosztályaink az U7-től egészen a felnőtt korcsoportig vannak, így a kis és nagy focistáknak folyamatosan tudunk az életkoruknak és tudásuknak megfelelő képzést és fejlődési lehetőséget biztosítani.

Egyesületünk az Old boys és a Veterán korcsoportos bajnokságban is szerepeltet csapatokat így elmondhatjuk, hogy 5-6 éves kortól 50-60 éves korig futballoznak nálunk gyermekek és felnőttek egyaránt.

Edzőink mindegyike rendelkezik a szükséges képesítéssel, a gyerekeknek a tudásuk szerinti legjobb egyéni és csoportos képzést tudjuk biztosítani.

Egyesületünk keretében kapusiskola is működik, amelynek keretében sok éves első osztályú magyar és nemzetközi gyakorlattal rendelkező edző tanítja a pici és nagy gyerekeket is.

Edzéseinket a Csep-Gól FC Sportcentrumban tartjuk, ahol közvetlenül a Kis-Duna partján két nagy füves pálya, két kis műfüves pálya, egy homokos kispálya, valamint erőnléti és rehabilitációs szoba, öltözők, zuhanyzók és büfé szolgálja a sportolók testi és lelki fejlődését.

Egyesületünk a sportolói tagdíjakból, MLSZ és Önkormányzati támogatásokból, valamint szponzoroktól kapott támogatásokból fedezi költségeit. További terveink megvalósításához keresünk szponzorokat, támogatókat azért, hogy minél nagyobb létszámban tudjunk gyerekeket fogadni, valamint még minőségibb munkát tudjunk végezni foci- és kapusiskolánkban.

Szeretettel várunk tehát minden lányt és fiút 6 éves kortól a felnőttekig, akik szeretnének kulturált körülmények között, jó hangulatban, képzett edzők segítségével futballozni.